O kolačićima (tzv. “cookies”) i kako se koriste
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
V Redu
Opšta pravila i uvjeti nagradnog takmičenja Zvijezda baby kalendara 2022.g.
Danu media d.o.o. Sarajevo, Hifzi Bjelevca 50, 71210 Ilidža (organizator), pod sponzorstvom Johnson`s® (u daljem tekstu sponzor) između 18.10.2021. i 23.12.2021. na portalu www.ringeraja.ba priređuju takmičenje "Zvijezda baby kalendara za 2022. godinu".

1. Kako se prijaviti?

Izaberite omiljenu fotografiju Vašeg malog sunca u pripremi, za vrijeme ili nakon kupanja, (Pročitajte o karakteristikama fotografije pod brojem 3 ovog Pravilnika) i prijavite se putem stranice https://zvijezda-baby-kalendara-2022.ringeraja.ba/, zajedno sa sljedećim zahtjevanim podacima:

  • Ime djeteta sa slike
  • Broj godina (od 0 do 5 g)
  • Grad
  • e-mail (roditelja)
  • Ne zaboravite na fotografiju! Fotografiju uploadujete putem stranice za prijavu

Biće prihvaćene samo prijave koje sadrže sve tražene podatke.
Fotografije možete slati od 18.10.2021. do 02.12.2021.
Fotografija će u roku od 24 h (od slanja fotografije) biti online u galeriji (link) fotografija. Ako se fotografija nakon 24 h nije našla u galeriji, roditelji treba da provjere svoj mail jer možda postoji obavještenje organizatora o nekoj nepravilnosti koja se može izmjeniti. Mail organizatora: babykalendar.bih@danu.biz.

2. Karakteristike fotografije

Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije gde se vide genitalije.

Primjer pravilne fotografije: vidi se samo glava sa mokrom kosicom i pjenom od šampona, sušenje ili češljanje kosice dok je dijete umotano u peškir ili adekvatan odjevni predmet, ili dijete u kadici s’tim da je veći dio tjela Vašeg djeteta potpuno zaklonjen, ili igra Vašeg mališana prije ili poslije kupanja, simpatičan osmijeh, pogled ili neka suzica za vrijeme kupanja, ili možda samo neka neodoljiva poza samo za vas (i nas ☺), neumorno pere ruke sa puno nježnog sapuna i slično.

Nije dozvoljeno da se na fotografiji nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkuriše Johnson`s® proizvodima.

Fotografije treba da zadovoljavaju određen kvalitet, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom sa minimalnom rezolucijom 3 MB (ali neka ne bude veći od 10 MB) i minimalne širine 1600 px radi mogućnosti korišćenja fotografije u štampi kalendara.


Fotografije trebaju da budu u boji i bez stilskih dodataka i potrebno je da nisu objavljivane u drugim medijima.

3. Takmičenje

Članovi i posjetioci portala www.ringeraja.ba će biti u mogućnosti da svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj) odaberu 100 najsimpatičnijih fotografija od 14.11.2021. do 7.12.2021.godine. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija (od 8.12. do 10.12.2021.) po jednu za svaki mjesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija biće prikazano na stranici www.ringeraja.ba.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).

4. Ko može učestvovati?

Članovi i korisnici portala www.ringeraja.ba biće u mogućnosti svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj), od 14.11.2021. do 7.12.2021.godine do 22h, između svih objavljenih fotografija odabrati 100 najsimpatičnijih fotografija. Od tih 100 fotografija komisija (od 8.12. do 10.12.2021.) će odabrati 12 fotografija po jednu za svaki mjesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija bit će prikazano na stranici www.ringeraja.ba.

Glasati mogu svi korisnici web portala Ringeraja.ba i za glasanje registracija na portal nije potrebna.

Klikom na link, koji će prilikom prvog glasanja biti poslan na vašu e-adresu, korisnik potvrđuje valjanost glasanja (samo za prvi glas). Kasnije može neograničeno glasati za druge fotografije bez ponovne potvrde svoje e-adrese. Svaki korisnik može za jednu fotografiju glasati samo jednom za vrijeme takmičenja.

Organizator zadržava pravo po vlastitom nahođenju izbrisati sve glasove koji nisu u skladu s pravilima nagradne igre, i to za vrijeme nagradne igre, kao i nakon završetka glasanja, ako utvrdi bilo kakve nepravilnosti (na primjer, ako utvrdi da je ista osoba glasala nekoliko puta dnevno s različitih e-mail adresa) ili zbog sumnje u druga kršenja.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).

5. Objava rezultata

Svaka od 12 odabranih fotografija će biti predstavljena i na portalu www.ringeraja.ba, svakog dana po jedna fotografija od 11.12.2021. do 22.12.2021. Svih 12 izabranih takmičara će biti obavješteni da su odabrani za kalendar najkasnije do 23.12.2021.
6. Izjava o privatnosti

Svi učesnici u takmičenju slanjem fotografije potvrđuju da u potpunosti prihvataju uslove ovog takmičenja i da su informacije koje šalju tačne i istinite. Takođe, garantuju da imaju sva prava za objavu i korišćenje poslate fotografije i da dozvoljavaju upotrebu iste u štampi i distribuciji "Zvijezda baby kalendara za 2022. godinu".

Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator lične informacije dobijene od učesnika smije koristiti isključivo u svrhe za koje su dobijene, kao i za slanje informativnog i propagandnog materijala (elektronskom poštom i običnom poštom).

Učesnici čije fotografije budu izabrane dozvoljavaju organizatoru objavljivanje ličnih podataka djeteta (ime, godine i grad) u medijima i na internetu, u obavještenjima o rezultatima i u svrhu promocije takmičenja.

7. Uslovi za učestvovanje u takmičenju

Pravila i opšti uslovi takmičenja su dostupni na web portalu www.ringeraja.ba. Organizator može promjeniti pravila takmičenja, o kojima će učesnici biti obavješteni na web portalu www.ringeraja.ba. Učesnici u takmičenju su upoznati sa pravilima i uslovima i obavezuju se da će ih poštovati.

Pošalji prijavu OVDJE kako bi tvoje dijete postalo Zvijezda baby kalendara za 2022. godinu »»


Sarajevo, 18.10.2021

Zvezda Baby koledarja 2022
Tražimo 12
Zvijezda Baby
Kalendara za
2022.godinu
Prijavi Otroka
 
Sponzor